Enviament gratuït des de: 100€

TALLER

"maquinària en perfectes condicions"

Què oferim?

Reparació maquinària

Tens problemes amb el bufador, la bomba d’aigua, tallatanques o qualsevol tipus de màquina? Porta-la al Taller Reyes les Preses o al Taller Reyes Girona i et solucionarem el problema amb la més ràpida eficàcia!

Assistència tècnica

Tenim a disposició els millors professionals del sector, sabem la importància de treballar amb comoditat, per això comptem amb el millor assessorament. Quan tinguis dubtes, ja sigui amb el xerrac, la desbrossadora, el tallagespes, etc. Posa't en contacte amb nosaltres!

Recanvis

Disposem de tots els recanvis imaginables per qualsevol eina o màquina… relacionada amb la jardineria, el sector agrícola i forestal.

Manteniment

Qualsevol màquina necessita manteniment i a Taller Reyes ho sabem. Porta'ns-la abans de temporada per tenir-la amb les millors condicions. Ja siguin tisores podadores, tractoret tallagespes... Sempre és important obtenir el màxim rendiment de l’eina!

Et garantim

De confiança

Atenció tècnica amb personal qualificat per oferir-te el millor resultat.

Senzill

Arreglarem l'avaria en qualsevol tipus de màquina o eina i/o t’aportem la millor solució al problema.

Ràpid

Oferim el servei de recollida i transport de maquinària. A Taller Reyes disposem d’una flota de furgonetes i remolcs per fer-ho possible.

Localització

El nostre taller olot i taller girona

HISTÒRIA

Taller Reyes és una empresa familiar fundada el 1953 per Josep Reyes Duplas. La història d’aquestes tres generacions va començar en un petit taller situat a Les Preses en el carrer Sant Sebastià, número 47.

El 1973, a l’edat de 52 anys, Josep Reyes Duplas va morir prematurament. En aquestes alçades Taller Reyes, amb un recorregut de 20 anys, ja tenia un reconeixement local; fet que va ajudar als germans Gabriel i Miquel Reyes Portas a adquirir tota la responsabilitat del negoci familiar, i així, seguir les passes del pare.

Tot i la nostàlgia, el 1998, els germans Reyes decideixen tancar el taller que va fundar el seu pare per poder obrir-ne un de nou al carrer Fageda del Polígon Industrial de Les Preses. Aquestes noves instal·lacions van passar a ser molt més modernes i adaptades als nous temps. Aquesta Decisió presa per els germans Reyes va suposar un gran esforç personal i d’inversió, però va ser un pas definitiu pel creixement de l’empresa.

A dia d’avui, alguns dels valors diferencials del Taller Reyes són l’experiència de més de 60 anys en el sector, i un equip humà altament qualificat. Ambdós coses son claus per poder donar un servei professional qualificat i acurat.

El Taller Reyes és conegut localment pel seu tracte afable i professional, a on s’integra perfectament la familiraritat i la tecnologia puntera.


A principis de 2018, l’empresa ha decidit a fer un pas endavant i ampliar el seu negoci a la ciutat de Girona, agafant el relleu de l’antic distribuïdor Robert Torrent.

Cistella de la compra
0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella esta buidaBotiga